У Чернігові розпочався благодійний футбольний турнір. Відео

20 серпня у Чернігові розпочався благодійний турнір з міні-футболу присвячений Дню Незалежності України. 

Вісім команд змагатимуться у турнірі, а саме: Головного управління поліції області, пенітенціарної академії, спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву “Юність”, “Електронного футболу”, Чернігівської політехніки, прокуратури, Національного університету та команда олімпійського резерву “Десна”. 

Відкриваючи турнір, заступник голови Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Іванов зазначив, що такі заходи конче потрібні, бо вони є взірцем нашої нескореності, незламності та віри в перемогу. 

  • Не всі переможуть у цьому турнірі, але всім бажаю перемоги, — зауважив посадовець з державної обласної адміністрації. — Усі ці спортивні об’єкти, які зазнали руйнувань внаслідок російської агресії, будуть відбудовані. Звичайно, що все одразу відбудувати неможливо — на це потрібен час, але ми усе неодмінно зробимо. 

Голова Чернігівської обласної асоціації футболу Геннадій Прокопович зосередив увагу на меті проведення таких змагань. 

  • Це не просто турнір, а благодійний і приурочений він до Дня Незалежності України, — наголосив керівник футбольної асоціації. — Мета цих заходів — це зібрання необхідних коштів на відбудову зруйнованих під час російської агресії будівель наших громадян. Зокрема ми закупимо будівельні матеріали для батальйону “Добробат”, який і займається відновленням пошкоджених будівель. 

Ініціатори футбольного турніру: Чернігівська спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву “Юність”, спортивна організація “Електронний футбол”. 

Щоправда, періодичне увімкнення у місті сирени через російську загрозу доводилося кілька разів переривати футбольні зустрічі. Але ми усі віримо: перемога буде за нами! І проведення таких благодійних заходів — це теж частинка на шляху нашої перемоги.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?